Zařízení, kultury, bylinky, přísady pro výrobu sýrů, másla, jogurtů, ...
-
Sýrařská kultura S62 + 73 na 200 l
(2002050)Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba sýrů s vysokodohřívání sýřeniny (ementálského typu).
Na objednávku
171,4 Kč
-
Jogurtová kultura S na 200 l
(2002042)Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba jogurtů, jogurtových nápojů, dezertů. Kultura se vyznačuje krémovitou konzistencí a vyšší hustotou.
Na objednávku
174,4 Kč
-
Jogurtová kultura S4 na 200 l
(2002048)Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba jogurtů (zejména nízkotučných), také z kozího mléka, výroba jogurtových dezertů. Kultura se vyznačuje velmi hustou až viskózní konzistencí.
Na objednávku
163,4 Kč
-
Kefírová kultura S na 200 l
(2002043)Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba kefírového mléka.
Na objednávku
179,5 Kč
-
Acidofilní (SAB) kultura probiotická na 200 l
(2002046)Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba kyselomléčných nápoje s probiotickými bakteriemi.
Na objednávku
178 Kč
-
Smetanová kultura S62 na 1000 l
(2002004)Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba tvarohů, čerstvých sýrů, sýrů eidamského typu, zakysané smetany.
Na objednávku
242 Kč
-
Smetanová kultura S31 na 1000 l
(2002000)Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba tvarohů, čerstvých a měkkých sýrů, másla, zakysanky, sýry eidamského typu.
Na objednávku
266,7 Kč
-
Ovčí smetanová kultura ZS 25 na 1000 l
(131)Lyofilizovaná kultura (vyizolovaná z ovčího hrudkového sýra) na přímé očkování mléka. Použití: výroba kyselomléčných nápojů, čerstvých a pařených sýrů, ovčího a kravského hrudkového sýra.
Na objednávku
251,4 Kč
-
Sýrařská kultura S31+73 na 1000 l
(2002023)Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba sýrů s dohřívání sýřeniny (eidamského typu), termofilních a průmyslového tvarohu.
Na objednávku
364,6 Kč
-
Sýrařská kultura S62 + 73 na 1000 l
(2002001)Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba sýrů s vysokodohřívání sýřeniny (ementálského typu).
Na objednávku
423,9 Kč
-
Jogurtová kultura S na 1000 l
(2002005)Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba jogurtů, jogurtových nápojů, dezertů. Kultura se vyznačuje hustou, krémovitou konzistencí.
Na objednávku
274,6 Kč
-
Jogurtová kultura S4 na 1000 l
(2002014)Lyofilizovaná kultura na přímé očkování. Použití: výroba jogurtů (zejména nízkotučných), také z kozího mléka, výroba jogurtových dezertů. Kultura se vyznačuje velmi hustou až viskózní konzistencí.
Na objednávku
264,9 Kč