Drcení

Drcení jablek

Drcení jablek

 

Drcení jablek je zásadní proces, protože jablko samotné má velkou odolnost proti působení tlaku. Celá jablka musí být před lisováním rozdrcené v drtiči na menší části pomocí nožů. Takto vzniklé čtvrtiny jablek jsou na opačném konci drtiče řezané noži na velikost, z níž při lisování dosáhneme nejvyšší výtěžnost ovocné šťávy. Pro srovnání, řezání jablek na plátky není pro výrobu šťávy dostačující, na druhé straně drtiče pro výrobu potravin a mixéry produkují příliš jemné pyré pro lisování.

Farmárik z výše uvedených důvodů pro Vás vyselektoval řadu drtičů určených přímo pro drcení ovoce na moštování, od ručních až po elektrický pohon, abyste si mohli vybrat nejvhodnější zařízení pro uvažovaný objem produkce šťávy. Tyto stroje budou dělat požadovanou práci rychle a efektivně a ovoce, produkovat v konzistenci vhodné pro lisování.

Hoby - Manuální drtič pro domácí výrobce

Hoby - Elektrický drtič pro domácí výrobce

PROFI - Elektrický drtič určený pro menší výrobce, kteří uvažují io komerční výrobě

Zde naleznete nabídku našeho kompletního vybavení pro drcení ovoce.

Pro pokračování klikněte na Lisování.

Tato stránka používá cookies. Vice info