Menu

Jablečný džus, mošt

Domácí výroba jablečné šťávy

Příprava šťávy z domácích jablek je jedním z najzaužívanejších způsobů zužitkování přebytku jablek v dané sezóně. Většina ovocnářů důvěrně zná sezónní problém využití nadbytečného množství jablek. Pohled na plnou mrazničku jablečného pyré, zase další jablečný koláč nebo hnijící a scvrkávací se jablka není zrovna nejuspokojivější. Odpovědí na tento problém může být jednoduché muštovacie zařízení, které využívají jednotlivci i firmy po celém světě. Jednoduchým způsobem moštování vám pomůže zužitkovat přebytečné jablka až se 70% -ní výtěžností a vás a vaši rodinu odmění litry čerstvě vylisované jablečné šťávy, která je určena k přímé spotřebě, ale ik dlouhodobému skladování, případně na výrobu alkoholického nápoje.

Čerstvá domácí vylisovaná šťáva chutná mnohem lépe než většina průmyslově vyráběných jablečných šťáv z koncentrátů. Ten rozdíl uvidíte a ochutnáte ihned. Jablka mohou vyjádřit tolik rozmezí chutná jako víno a je radost experimentovat s různými druhy a vytvářet jejich směsi. Najdete v tom zalíbení vy i vaše rodina. Šťáva z vlastních domácích jablek je ideální pro ty, kteří se obávají zbytků chemických postřiků, vy budete nejlépe vědět, z čeho je vyrobena vaše šťáva.

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.
Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat