Menu

Příprava ovoce

Příprava ovoce

Výběr a umytí jablek

 

Jablka je nutné před zpracováním důkladně omýt od zbytků hrubé špíny (hlíny) a odstranit shnilé plody nebo jejich části. Není třeba odstraňovat slupky, skvrny, stopky ani jadérka, na zpracování se jednoduše používají celé plody. Vhodné jsou jablka jakéhokoliv druhu. Velikost plodů není důležitá, ale z malých jablek se všeobecně předpokládá menší výtěžnost ovocné šťávy jako z velkých šťavnatých plodů.

Farmárik doporučuje při výrobě moštů použít stohovatelný plastový koš do, kterého se nasypou jablka. Následně se ponoří do vany vyrobené z potravinářského plastu, která je umístěna na podstavci a jablka se v ní umyjí. Následně se koš s jablky vytáhne z vody a nechá se odtéct. Takto připravené jablka se následně nasypou do drtiče na ovoce.

Takovým postupem se zajistí zrychlení manipulace s jablky.

Zde naleznete nabídku našeho kompletního vybavení pro mytí ovoce.

Pro pokračování klikněte na Drcení.

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.
Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat