Skladování šťávy

Skladování jablečné šťávy

 

Čerstvě zpracovanou šťávu můžete uchovávat v ledničce dva až tři dny, což je doba, pokud čerstvá šťáva začne přirozeným procesem kvasit.

Dlouhodobé uchovávání šťávy

mražení

Šťávu můžete plnit do prázdných obalů od džusů. Jakmile je šťáva zmrazená, možná obaly odstranit a cihly zmrazené šťávy můžete v mrazničce snadno uchovat. Šťáva může být zmražena po dobu několika měsíců bez znatelné ztráty chuti a vůně.

pasterizace

Pasterované šťávu můžete uchovávat v rozmezí od 6 měsíců do 2 let, v závislosti na způsobu uchovávání. Důkladná pasterizace zničí všechny mikroorganismy, které by mohly způsobit kažení šťávy a přitom zachová její čerstvost a aroma.

Skladování v nerezových nádržích s plovoucím víkem

Farmárik pro rodiny s ovocnou zahradou, majitelů menších sadů, farmy, penziony, doporučuje využít systém skladování pasterizovaného moštu v nerezových nádržích s plovoucím víkem, čímž eliminujete náklady na balení šťáv do lahví nebo bag in boxů.

Naši nabídku uvedených nádrží nájdte po kliknutí na Nádrže na skladování moštů.

Pro pokračování klikněte na Pasterizace.

Přihlášení

Tato stránka používá cookies. Vice info