Plnění do lahví

Plnění šťávy do lahví

 

Šťávu naplňte do skleněných lahví, volně zavřete víčka a láhve umístěte do pasterizační nádoby, kterou na požadovanou úroveň naplňte vodou. Pasterizátory nastavte na teplotu 75 ° C, časovač na 25 minut. Jakmile teplota šťávy dosáhne požadované úrovně, časovač začne odpočítávat. Po ukončení cyklu můžete víčka na lahvích dotáhnout, láhve vybrat a nechat vychladnout. Životnost takto upravené šťávy je 1 až 2 roky.

Při menší komerční výrobě je postup podobný. Používají se však nerezové plničky a koupelové pasterizátory.

Zde naleznete nabídku našeho kompletního vybavení pro výrobu šťáv.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tato stránka používá cookies. Vice info