Menu

Plnění do lahví

Plnění šťávy do lahví

 

Šťávu naplňte do skleněných lahví, volně zavřete víčka a láhve umístěte do pasterizační nádoby, kterou na požadovanou úroveň naplňte vodou. Pasterizátory nastavte na teplotu 75 ° C, časovač na 25 minut. Jakmile teplota šťávy dosáhne požadované úrovně, časovač začne odpočítávat. Po ukončení cyklu můžete víčka na lahvích dotáhnout, láhve vybrat a nechat vychladnout. Životnost takto upravené šťávy je 1 až 2 roky.

Při menší komerční výrobě je postup podobný. Používají se však nerezové plničky a koupelové pasterizátory.

Zde naleznete nabídku našeho kompletního vybavení pro výrobu šťáv.

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.
Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat