Pasterizace

Pasterizace šťávy

Pasterizace

 

Pasterizace v láhvi

Naplnte čisté skleněné láhve s džusem a zavřete volně uzávěry, vložte je do zásobníku Paster, naplňte nádrž vodou na požadovanou úroveň a nastavte Paster na 75 ° C. Nastavte časovač Paster na 25 minut. Jakmile šťáva uvnitř láhve dosáhne požadované teploty, časovač začne odpočítávat. Když dosáhne nuly, můžete kryty lahví dotáhnout, a láhve opatrně vytáhnout ze zásobníku a nechat je vychladnout. Naše pasterizátory obsáhnou cca 13 x 75 cl lahví, takže šťáva může být plněna ve velkých sériích s lehkostí. Životnost lahve pasterizované šťávy je 1-2 roky.

Zde naleznete naši začátečnickou pasterizaci sadu.

Zde najdete náš celý sortiment pasterizačních konvic a příslušenství.

Pro pokračování klikněte na Plnění do lahví.

Pasterizace do Bag in Box - hoby

Alternativně lze šťávu pasterizovat v našich 5 a 10 litrových bag-in-boxů pro střednědobé skladování. Pomocí plnicího stojanu, můžete naplnit pytel šťávou a tak ho připravit pro pasterizaci. Dva 5l sáčky najednou nebo jeden 10 litrový sáček mohou být pasterizované v Paster stejným způsobem popsaným výše. Bag-in-boxy se snadno vejdou do chladničky, takže jsou vynikající pro ty, kteří chtějí popíjet chlazenou jablečnou šťávu. Životnost v bag-in-boxech zabalené pasterizované šťávy je 6 až 12 měsíců.

Pro pokračování klikněte na Plnění do Bag in Boxů.

Zde naleznete nabídku našeho kompletního vybavení pro pasterizaci.

Tato stránka používá cookies. Vice info