Pasterizace

Pasterizace šťávy

Pasterizace

 

Pasterizace v láhvi

Naplnte čisté skleněné láhve s džusem a zavřete volně uzávěry, vložte je do zásobníku Paster, naplňte nádrž vodou na požadovanou úroveň a nastavte Paster na 75 ° C. Nastavte časovač Paster na 25 minut. Jakmile šťáva uvnitř láhve dosáhne požadované teploty, časovač začne odpočítávat. Když dosáhne nuly, můžete kryty lahví dotáhnout, a láhve opatrně vytáhnout ze zásobníku a nechat je vychladnout. Naše pasterizátory obsáhnou cca 13 x 75 cl lahví, takže šťáva může být plněna ve velkých sériích s lehkostí. Životnost lahve pasterizované šťávy je 1-2 roky.

Zde naleznete naši začátečnickou pasterizaci sadu.

Zde najdete náš celý sortiment pasterizačních konvic a příslušenství.

Pro pokračování klikněte na Plnění do lahví.

Pasterizace do Bag in Box - hoby

Alternativně lze šťávu pasterizovat v našich 5 a 10 litrových bag-in-boxů pro střednědobé skladování. Pomocí plnicího stojanu, můžete naplnit pytel šťávou a tak ho připravit pro pasterizaci. Dva 5l sáčky najednou nebo jeden 10 litrový sáček mohou být pasterizované v Paster stejným způsobem popsaným výše. Bag-in-boxy se snadno vejdou do chladničky, takže jsou vynikající pro ty, kteří chtějí popíjet chlazenou jablečnou šťávu. Životnost v bag-in-boxech zabalené pasterizované šťávy je 6 až 12 měsíců.

Pro pokračování klikněte na Plnění do Bag in Boxů.

Zde naleznete nabídku našeho kompletního vybavení pro pasterizaci.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tato stránka používá cookies. Vice info