Menu

Nabídka ostaních přísad pro výrobu sýrů

2 Položky

  • NOVINKA

    Roztok chloridu vápenatého 250 ml

    (2004000)

    36% roztok chloridu vápenatého je roztok potravinářského chloridu vápenatého v pitné vodě. Používá se při výrobě sýrů a tvarohů za účelem zvýšení výtěžnosti výroby, snížení spotřeby syřidla, zlepšuje pevnost a konzistenci sýřeniny.

    Expedujeme do 48 hodin

    101,3 Kč

  • NOVINKA

    Roztok chloridu vápenatého 1 l

    (2004001)

    36% roztok chloridu vápenatého je roztok potravinářského chloridu vápenatého v pitné vodě. Používá se při výrobě sýrů a tvarohů za účelem zvýšení výtěžnosti výroby, snížení spotřeby syřidla, zlepšuje pevnost a konzistenci sýřeniny.

    Expedujeme do 48 hodin

    202,6 Kč

Parametry
Dostupnost
Hledat text

Prohledat výsledky filtru fulltextem

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.
Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat