Popis
Použití:
- kultura se očkuje přímo do tepelně ošetřeného mléka (záhřev nejméně na 85 ° C, 2-3 minuty) vychlazeného na kultivační teplotu, za intenzivního míchání až do úplného rozpuštění kultury
- kultivační teplota a doba kultivace: 33-35 ° C, 16-18 hodin nebo 42-45 ° C, 3-5 hodin
Balení:
pytlík na 1000 litrů mléka
Skladování a trvanlivost:
trvanlivost nejméně 6 měsíců od data výroby při teplotě skladování 4 ° C
Složení:
sušené mléko, kmeny: Streptococcus thermophilus a Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus. Kultura neobsahuje GMO.
Diskuse 0
Žádné komentáře
Hodnocení 0
Žádné komentáře
Jogurtová kultura S4 na 1000 l
267,1 Kč
Nový komentář