Menu
Jogurtová kultura S4 na 200 l
Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba jogurtů (zejména nízkotučných), také z kozího mléka, výroba jogurtových dezertů. Kultura se vyznačuje velmi hustou až viskózní konzistencí. Čtěte více

Na objednávku

164,9 Kč

Skladové číslo: 2002048

Popis

Použití:

  • kultura se očkuje přímo do tepelně ošetřeného mléka (záhřev nejméně na 85 ° C, 2-3 minuty) vychlazeného na kultivační teplotu, za intenzivního míchání až do úplného rozpuštění kultury
  • kultivační teplota a doba kultivace: 33-35 ° C, 16-18 hodin nebo 42-45 ° C, 3-5 hodin

Balení:
pytlík na 200 litrů mléka
Skladování a trvanlivost:
trvanlivost nejméně 6 měsíců od data výroby při teplotě skladování 4 ° C
Složení:
sušené mléko, kmeny: Streptococcus thermophilus a Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus. Kultura neobsahuje GMO.

Diskuse 0

Žádné komentáře

Nový komentář

Hodnocení 0

Hodnocení produktu

5/5

Přidat

Žádné komentáře

Jogurtová kultura S4 na 200 l
Jogurtová kultura S4 na 200 l

164,9 Kč

Nový dotaz k produktu

Kontrolný kód

i

Nový komentář

Kontrolný kód

i

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.
Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat