Popis
Použití:
- kultura se očkuje přímo do tepelně ošetřeného mléka (při výrobě sýrů záhřev na 72-75 ° C, 1-2 minuty) vychlazeného na kultivační teplotu, za intenzivního míchání až do úplného rozpuštění kultury
- kultivační teplota: 30-50 ° C
Balení:
pytlík na 200 litrů mléka
Skladování a trvanlivost:
trvanlivost nejméně 6 měsíců od data výroby při teplotě skladování 4 ° C
Složení:
sušené mléko, kmeny: Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactococcus lactis subsp. Cremorne, termofilní stretokoky a homofermentatívne laktobacily. Kultura neobsahuje GMO.
Diskuse 0
Žádné komentáře
Hodnocení 0
Žádné komentáře
Jogurtová kultura S na 200 l
175,9 Kč
Nový komentář