Menu

Zařízení, kultury, bylinky, přísady pro výrobu sýrů, másla, jogurtů, ...

65 položek

  • Sýrařská kultura S62 + 73 na 1000 l

    (2002001)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba sýrů s vysokodohřívání sýřeniny (ementálského typu).

    Na objednávku

    426,5 Kč

  • Sýrařská kultura S31+73 na 1000 l

    (2002023)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba sýrů s dohřívání sýřeniny (eidamského typu), termofilních a průmyslového tvarohu.

    Na objednávku

    366,8 Kč

  • Ovčí smetanová kultura ZS 25 na 1000 l

    (131)

    Lyofilizovaná kultura (vyizolovaná z ovčího hrudkového sýra) na přímé očkování mléka. Použití: výroba kyselomléčných nápojů, čerstvých a pařených sýrů, ovčího a kravského hrudkového sýra.

    Na objednávku

    253 Kč

  • Smetanová kultura S31 na 1000 l

    (2002000)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba tvarohů, čerstvých a měkkých sýrů, másla, zakysanky, sýry eidamského typu.

    Na objednávku

    268,4 Kč

  • Smetanová kultura S62 na 1000 l

    (2002004)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba tvarohů, čerstvých sýrů, sýrů eidamského typu, zakysané smetany.

    Na objednávku

    243,5 Kč

  • Acidofilní (SAB) kultura probiotická na 200 l

    (2002046)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba kyselomléčných nápoje s probiotickými bakteriemi.

    Na objednávku

    179,1 Kč

  • Kefírová kultura S na 200 l

    (2002043)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba kefírového mléka.

    Na objednávku

    180,6 Kč

  • Jogurtová kultura S4 na 200 l

    (2002048)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba jogurtů (zejména nízkotučných), také z kozího mléka, výroba jogurtových dezertů. Kultura se vyznačuje velmi hustou až viskózní konzistencí.

    Na objednávku

    164,4 Kč

  • Jogurtová kultura S na 200 l

    (2002042)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba jogurtů, jogurtových nápojů, dezertů. Kultura se vyznačuje krémovitou konzistencí a vyšší hustotou.

    Na objednávku

    175,5 Kč

  • Sýrařská kultura S62 + 73 na 200 l

    (2002050)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba sýrů s vysokodohřívání sýřeniny (ementálského typu).

    Na objednávku

    172,4 Kč

  • Sýrařská kultura S31+73 na 200 l

    (2002045)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba sýrů s dohřívání sýřeniny (eidamského typu), termofilních a průmyslového tvarohu.

    Expedujeme do 48 hodin

    184,3 Kč

  • Ovčí smetanová kultura ZS 25 na 200 l

    (2002033)

    Lyofilizovaná kultura (vyizolovaná z ovčího hrudkového sýra) na přímé očkování mléka. Použití: výroba kyselomléčných nápojů, čerstvých a prEN sýrů, ovčího a kravského hrudkového sýra.

    Na objednávku

    164,5 Kč

Parametry

Výrobce

Dostupnost
Hledat text

Prohledat výsledky filtru fulltextem

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.
Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat