Mlékárenské kultury pro farmářskou výrobu
-
Jogurtová kultura S na 1000 l
(2002005)Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba jogurtů, jogurtových nápojů, dezertů. Kultura se vyznačuje hustou, krémovitou konzistencí.
Na objednávku
275,6 Kč
-
Jogurtová kultura S4 na 1000 l
(2002014)Lyofilizovaná kultura na přímé očkování. Použití: výroba jogurtů (zejména nízkotučných), také z kozího mléka, výroba jogurtových dezertů. Kultura se vyznačuje velmi hustou až viskózní konzistencí.
Na objednávku
265,9 Kč
-
Kefírová kultura S na 1000 l
(2002016)Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba kefírového mléka.
Na objednávku
279,5 Kč
-
Acidofilní (SAB) kultura probiotická na 1000 l
(2002017)Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba kyselomléčných nápoje s probiotickými bakteriemi.
Na objednávku
365,8 Kč
-
Dlouhodobě vyprodané
126167,7 Kč