Menu
  • Acidofilní (SAB) kultura probiotická na 1000 l

    (2002017)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba kyselomléčných nápoje s probiotickými bakteriemi.

    Do 7 až 14 dní

    370,1 Kč

  • Acidofilní (SAB) kultura probiotická na 200 l

    (2002046)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba kyselomléčných nápoje s probiotickými bakteriemi.

    Do 7 až 14 dní

    166 Kč

  • Acidofilní (SAB) kultura probiotická na 50 l

    (2002029)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba kyselomléčných nápoje s probiotickými bakteriemi.

    Do 7 až 14 dní

    96,2 Kč

  • Jogurtová kultura S na 1000 l

    (2002005)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba jogurtů, jogurtových nápojů, dezertů. Kultura se vyznačuje hustou, krémovitou konzistencí.

    Do 7 až 14 dní

    278,8 Kč

  • Jogurtová kultura S na 200 l

    (2002042)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba jogurtů, jogurtových nápojů, dezertů. Kultura se vyznačuje krémovitou konzistencí a vyšší hustotou.

    Do 7 až 14 dní

    177,1 Kč

  • Jogurtová kultura S na 50 l

    (2002030)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba jogurtů, jogurtových nápojů, dezertů. Kultura se vyznačuje krémovitou konzistencí a vyšší hustotou.

    Do 7 až 14 dní

    90,7 Kč

  • Jogurtová kultura S4 na 1000 l

    (2002014)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování. Použití: výroba jogurtů (zejména nízkotučných), také z kozího mléka, výroba jogurtových dezertů. Kultura se vyznačuje velmi hustou až viskózní konzistencí.

    Do 7 až 14 dní

    229,8 Kč

  • Jogurtová kultura S4 na 200 l

    (2002048)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba jogurtů (zejména nízkotučných), také z kozího mléka, výroba jogurtových dezertů. Kultura se vyznačuje velmi hustou až viskózní konzistencí.

    Do 7 až 14 dní

    165,9 Kč

  • Jogurtová kultura S4 na 50 l

    (2002031)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba jogurtů (zejména nízkotučných), také z kozího mléka, výroba jogurtových dezertů. Kultura se vyznačuje velmi hustou až viskózní konzistencí.

    Expedujeme do 48 hodin

    90,7 Kč

  • Kefírová kultura S na 1000 l

    (2002016)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba kefírového mléka.

    Do 7 až 14 dní

    282,8 Kč

  • Kefírová kultura S na 200 l

    (2002043)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba kefírového mléka.

    Do 7 až 14 dní

    182,3 Kč

  • Kefírová kultura S na 50 l

    (2002028)

    Lyofilizovaná kultura na přímé očkování mléka. Použití: výroba kefírového mléka.

    Expedujeme do 48 hodin

    90,7 Kč

Parametry

Výrobce

Dostupnost
Hledat text

Prohledat výsledky filtru fulltextem

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.
Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat