Menu
Pektolytický enzym VINOFERM zymex 25gr
Kód výrobku: 003.060.1 Čtěte více

Expedujeme do 48 hodin (2 ks)

Doručíme dne: Úterý 18.6.2024

98 Kč

Skladové číslo: 003.060.1

Popis

Používá se pro víno nebo ovocný džus, které obsahují hodně pektinu. Štěpí pektin v ovoci, zvyšuje výtěžnost šťávy a zabraňuje zakalení.
Nejlepší uchovávat jej v chladničce.

Dávkování: 4-8 g (ml) / 10 kg ovoce nebo moštu při teplotě 20 ° C s kontaktní dobou 12 h

Používání enzymů

Kolem enzymů se vyprávějí nejdivočejší příběhy, a proto je třeba vysvětlit jak se mají správně používat. Pokud není uvedeno jinak, potřebné množství enzymu necháme 12 hodin při pokojové teplotě (20 ° C). Každé snížení teploty o 7 ° může být kompenzováno zdvojnásobením dávky. Každé snížení kontaktního času o polovinu může být také kompenzovány zdvojnásobením dávky. Pořadí, ve kterém jsou přidány látky, je nesmírně důležité. Ve skutečnosti jedna látka může mít velký vliv (i negativní) na účinek jiné látky, takže nikdy nepřidávejte bentonit, dokud jsou enzymy stále aktivní. Takže nechte alespoň 12 hodin mezi přidáním enzymů a přidáním bentonitu.

Diskuse 0

Žádné komentáře

Nový komentář

Hodnocení 0

Zatím bez hodnocení. Buďte první!

Přidat

Žádné komentáře

Pektolytický enzym VINOFERM zymex 25gr
Pektolytický enzym VINOFERM zymex 25gr

98 Kč

Alternativní produkty

Nový dotaz k produktu

Kontrolný kód

i

Nový komentář

Kontrolný kód

i

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.
Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat