Popis
Tekutina. Doporučuje se ke zvýšení kyselosti vína nebo piva. Rovněž použitelné pro víno, kde se již zastavilo kvašení.
Dávkování: 12,5 ml / 10 l zvyšuje kyselost s 1 g / l
Kyselost vína je vždy vyjádřena v gramech kyseliny vinné / litr. Ve francouzských knihách, které najdete, je obsah kyselin, vyjádřený v kyselině sírové ÷ 1,53. Kyselost v kyselině vinné = kyselost v kyselině sírové x 1,53.
Diskuse 0
Žádné komentáře
Hodnocení 0
Žádné komentáře
![Kyselina mléčná 80% VINOFERM lactol 1 l Kyselina mléčná 80% VINOFERM lactol 1 l](/resize/e/800/800/files/brouwland/vyrobaviva/acids/kyseliny-a-enzymy/kyseliny/0030023.jpg)
Kyselina mléčná 80% VINOFERM lactol 1 l
455,6 Kč
Nový komentář