Zkvasitelné cukry
-
Fruktóza 1 kg
(007.072.2)Pro slazení likérů, džemů, atd. Sladkost v porovnání se sacharózou (100) = 173. Nesmí být použita v komerčních vínech!
Do 7 až 14 dní
246 Kč
-
Fruktóza 250 g
(007.070.6)Pro slazení likérů, džemů, atd. Sladkost v porovnání se sacharózou (100) = 173. Nesmí být použita v komerčních vínech!
Do 7 až 14 dní
104 Kč
-
Glukóza VINOFERM 1 kg
(007.002.9)(= Dextróza, meritoza, hroznový cukr). Ideální cukr pro plné a rychlejší kvašení bez zbytkového cukru. Vhodný pro přípravu kombuchy. Sladkost v porovnání se sacharózou (100) = 74,3.
Do 7 až 14 dní
211 Kč
-
Glukóza VINOFERM 500 g
(007.001.1)(= Dextróza, meritoza, hroznový cukr). Ideální cukr pro plné a rychlejší kvašení bez zbytkového cukru. Vhodný pro přípravu kombuchy. Sladkost v porovnání se sacharózou (100) = 74,3.
Do 7 až 14 dní
150 Kč
-
Do 7 až 14 dní
211 Kč
-
Expedujeme do 48 hodin
211 Kč
-
Muntons tablety pro karbonizaci v láhvi 160 g
(007.008.6)Jsou ideálním způsobem pro karbonizaci (nasycení oxidem uhličitým) lahvových piv a moštů.
Expedujeme do 48 hodin
143 Kč
-
Glukóza VINOFERM 250 g
(007.000.5)= Dextróza, meritóza, hroznový cukr. Ideální cukr pro plné a rychlejší kvašení bez zbytkového cukru.
Do 7 až 14 dní
61 Kč