Vysoce koncentrovaný tekutý pektolitický enzym, speciálně pro měkké ovoce (černý rybíz, třešně atd.)
Nejlepší uchovávat v chladu.
Obsah: 1 kg
Dávkování: 50-200 ml / 1000 kg buničiny nebo džusu při 45-55 ° C, kontaktní doba 1-2 h
Používání enzymů
Kolem enzymů se vyprávějí nejdivočejší příběhy, a proto je třeba vysvětlit jak se mají správně používat. Pokud není uvedeno jinak, potřebné množství enzymu necháme 12 hodin při pokojové teplotě (20 ° C). Každé snížení teploty o 7 ° může být kompenzováno zdvojnásobením dávky. Každé snížení kontaktního času o polovinu může být také kompenzovány zdvojnásobením dávky. Pořadí, ve kterém jsou přidány látky, je nesmírně důležité. Ve skutečnosti jedna látka může mít velký vliv (i negativní) na účinek jiné látky, takže nikdy nepřidávejte bentonit, dokud jsou enzymy stále aktivní. Takže nechte alespoň 12 hodin mezi přidáním enzymů a přidáním bentonitu.
Nový komentář