Ideální pro ovocné červené (Beaujolais), vína a vína, kterým trvá zrání déle. Produkují trochu pěny s nízkým obsahem síry. Široký teplotní rozsah. Používá se např. při Cabernet Sauvignon, Gamay, Beaujolais, Zinfandel, Rhone, burgundy, Pinot Noir.
Teplotní rozsah: 12-32 ° Celsia
Zbytkový cukr: 0-0.35%.
V pivovarech je již dlouho známo, že tekuté kvasnice mají mnohem výraznější chuťový profil, jako sušené. WYEAST tekuté pivovarské kvasnice získaly světový ohlas a jsou pravidelnou "složkou" v pivech, které vyhrávají ocenění. Pomocí "vinařských výběrů", vinařů, je můžete použít jako kvalitní tekuté kvasinkové kultury. Každý balík je dostačující pro maximálně 20 litrů moštu. V ledničce mohou být uloženy max. 6 měsíců.
Nový komentář