Speciálně vybrané, čisté suché kvasnice pro rozvoj typické odrůdové aroma jemných, vysoce-kvalitních vín Ryzlink rýnský. Kvasinky kmene 68/73 E druhu Saccharomyces cerevisiae.
Chlazené kvašení při teplotách mezi 15 a 18 ° C podporuje rozvoj vůně ovocných broskví. Dobré živiny za předpokladu, že kvasnice fermentují úplně až na obsah alkoholu 13% obj. S vyšším obsahem alkoholu, musí být teplota zvýšena na 20-22 ° C ke konci kvašení. Pokud chcete zachovat přírodní zbytkový cukr, když je to žádoucí, může být zastavena fermentace při snížené teplotě.
Dávkování: Dávka 15 g / 100 l je obvykle dostačující. Pokud jsou teploty při nástupu kvašení nízké, nebo v případě zamoření hroznů a hroznového moštu, s vysokým obsahem cukru, by měla být dávka kvasnic zvýšena na 20-25 g / 100 l.
Skladování: Vakuově balené. Skladujte na chladném a suchém místě. Uzavřete otevřené obaly dobře a ihned spotřebujte do 2-3 dnů.
Sušené kvasnice Erbslöh jsou vhodné pro profesionální vyrábění vína již mnoho let. Mají vynikající kvalitu, v odvětví výroby vína jsou velmi dobře hodnoceny. Tyto suché kvasnice jsou k dispozici v 500g vakuovém balení na cca 1500 - 3500 l, v závislosti na použitém dávkování. Díky nedávnému rozšíření těchto kvasnic, může jejich přednosti a kvality využít každý vinař.
Nový komentář