Speciální kvasinky na kvašení vína při kontrolované teplotě 13 ° -17 ° C nebo i nižší teploty od 8 ° C. Při této regulované teplotě je aroma stále maximální.
Dávkování: 15 g / 100 l, při 13-17 ° C, 25 g / 100 l při nižších teplotách.
Skladování: Vakuově balené. Skladujte na chladném a suchém místě. Uzavřete otevřené obaly dobře a ihned spotřebujte do 2-3 dnů.
Sušené kvasnice Erbslöh jsou vhodné pro profesionální vyrábění vína již mnoho let. Mají vynikající kvalitu, v odvětví výroby vína jsou velmi dobře hodnoceny. Tyto suché kvasnice jsou k dispozici v 500g vakuovém balení na cca 1500 - 3500 l, v závislosti na použitém dávkování. Díky nedávnému rozšíření těchto kvasnic, může jejich přednosti a kvality využít každý vinař.
Nový komentář