Sušené vinné kvasnice BIOFERM Malice
Použitím tohoto nového druhu kvasnic klesá přítomnost kyseliny jablečné ve víně až o 50%! Příliš mnoho kyseliny jablečné je častý problém v ovocných vínech. Generuje kyselou chuť. Pomocí těchto kvasnic, je objem kyseliny jablečné během kvašení (1 g kyseliny jablečné je obsažen do 0,03% alkoholu). BIOFERM jablečné kvasnice spotřebují 18 g cukru na 1% alkoholu a jsou velmi vhodné pro víno s nízkým obsahem alkoholu s vysokou hustotou. Kvasnice mají neutrální aromatický profil.
Alkoholová tolerance: 14-15% obj ..
Teplotní rozsah: 20-30 ° C.
Dávkování: 2-3 g / 10 l.
Sušené vinné kvasnice BIOFERM
Díky dlouholetým zkušenostem vytvořil BIOFERM vynikající řadu sušených kvasnic, které mohou nabídnout řešení pro každého vinaře. Dáváte přednost sladkým vínům? Potřebujete kvasnice pro chladnější teploty? Máte rádi silné červené víno? Pro každý typ vína jsou k dispozici speciální kvasinky. BIOFERM kvasnice jsou pouze ty, které jsou k dispozici ve vakuových sáčcích balené po 100 g, kromě standardních 7 g balení. Vakuové kapsa garantuje maximální trvanlivost a životaschopnost.

423 Kč
Nový komentář