Sušené vinné kvasnice BIOFERM Aromatica
Kvasinky speciálně vybrané pro výrobu více aromatických vín, produkují více esterů, komponentů aroma a glycerinu. Podporuje jablečno-mléčné kvašení pomocí rychlé autolýzy kvasinkových buněk na konci kvašení. Proto je také ideální pro použití s ovocem / hroznem s množstvím kyseliny jablečné.
Alkoholová tolerance: 15% obj.
Široký rozsah teplot: 10-30 ° C.
Dávkování: 2-3g / 10 litrů.
Sušené vinné kvasnice BIOFERM
Díky dlouholetým zkušenostem vytvořil BIOFERM vynikající řadu sušených kvasnic, které mohou nabídnout řešení pro každého vinaře. Dáváte přednost sladkým vínům? Potřebujete kvasnice pro chladnější teploty? Máte rádi silné červené víno? Pro každý typ vína jsou k dispozici speciální kvasinky. BIOFERM kvasnice jsou pouze ty, které jsou k dispozici ve vakuových sáčcích balené po 100 g, kromě standardních 7 g balení. Vakuové kapsa garantuje maximální trvanlivost a životaschopnost.

230 Kč
Nový komentář