Sušené vinné kvasnice BIOFERM ROUGE
Jde o kvasinky speciálně určené pro kvašení červeného - aromatického vína s vyšší produkcí esterů a mastných kyselin. Jsou často používány pro Cabernet Sauvignon, Rulandské modré, či Merlot. Rychlý start. Obsahují "zabiják" faktor, směřující k potlačení tzv. divokých kvasinek.
Alkoholová tolerance: 15% obj.
Teplotní rozsah: 12-35 ° C
Dávkování: 2-3 g / 10 litrů
Sušené vinné kvasnice BIOFERM
Díky dlouholetým zkušenostem vytvořil BIOFERM vynikající řadu sušených kvasnic, které mohou nabídnout řešení pro každého vinaře. Dáváte přednost sladkým vínům? Potřebujete kvasnice pro chladnější teploty? Máte rádi silné červené víno? Pro každý typ vína jsou k dispozici speciální kvasinky. BIOFERM kvasnice jsou pouze ty, které jsou k dispozici ve vakuových sáčcích balené po 100 g, kromě standardních 7 g balení. Vakuové kapsa garantuje maximální trvanlivost a životaschopnost.

55 Kč
Nový komentář