Biostart vitale SK11 na 1000 litrů

Biostart vitale SK11 na 1000 litrů

Hodnocení produktu: Zatím bez hodnocení. Buďte první!

Vaše hodnocení:

Kód výrobku: 001.310.2

1450,50 Kč s DPH

Skladové číslo: 001.310.2

Dostupnost: Do 7 až 14 dní

Vysoce koncentrované lyofilizované kultury pro jablečno-mléčné kvašení. Nová generace startovacích kultur pro jednoduché a přímé spuštění jablečno-mléčné fermentace v bílých a červených vínech. Obzvláště tolerantní k nízkým teplotám a pH - hodnotám, tak vůči vyššímu obsahu alkoholu a SO2-hodnot. Balení postačuje na 1000 litrů vína.
Mají být přidány bezprostředně po alkoholovém kvašení.

Celkového SO2 = max 30 mg / l;
volný SO2 = max 10 mg / l;
zbytkový cukr: <4 g / l,
pH:> 3,0 pH,
teplota:> 15 ° C.

Kdy a jak se dělá jablečno-mléčné kvašení?
Existuje mnoho výhod jablečno-mléčného kvašení. Bakterie kyseliny mléčné však mají zcela jiné požadavky na životní prostředí, jako kvasnice. Proto je důležité zohlednit několik faktorů při jablečno-mléčném kvašení a postupovat správně a bez problémů: jablečno-mléčné kvašení, je nejlepší začít těsně před koncem alkoholového kvašení (zbytkový cukr <4 g / l). Obsah volného SO2 musí být maximálně 10 mg / l a celkový obsah SO2 maximálně 30 mg / litr. Hodnota pH vína musí být nejméně 3,1 a obsah alkoholu musí být maximálně 13% obj. I teplota vína je velmi důležitá: 17 ° C nebo více. Rozpusťte zmrazené sušené kultury v dostatečném množství (cca 10-20 x hmotnost balení) vody při 25 ° C, za stálého míchání. Míchá se jednou za čas, a po půl hodině je můžeme přidat do vína.

Nový komentář

* (Povinné)

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tato stránka používá cookies. Vice info