Popis
Způsob použití:
- reakční pásky se vyberou z ochranného polyetylénového (PE) sáčku a ponoří se na 2-3 sekundy do vzorku mléka
- pásky se následně vloží zpět do PE sáčku a nechají se inkubovat 1 hodinu při teplotě 37 ° C
- výsledek testu je založen na základě přítomnosti nebo nepřítomnosti enzymu fosfatázy v mléce
- test se vyhodnotí na základě zabarvení od bílé barvy (pasterované mléko) po intenzivně žlutou (nepasterizované mléko)
- intenzita zabarvení závisí také na obsahu tuku v mléce, barva u mléka s obsahem tuku nad 4% je obecně intenzivnější než např. mléko s obsahem tuku pod 2%
Balení:
povoskované obálka chránící obsah před slunečním světlem, obsahující 50 reakčních pásků balených jednotlivě v PE sáčcích
Skladování a trvanlivost:
doba použitelnosti 4 měsíce, při skladování v chladu (0-4 ° C) a ve tmě
Diskuse 0
Žádné komentáře
Hodnocení 0
Žádné komentáře
Fosfatesty 50 ks/bal.
741,2 Kč
Nový komentář