Menu
Kefírová kultura na 1 l
Sušená kultura na přímé očkování 1 litru mléka. Možnost vícenásobného přeočkování. Použití: výroba kefírového mléka. Čtěte více

Dlouhodobě vyprodané

57,7 Kč

Skladové číslo: 2002009

Popis

Použití kultury na výrobu kefírového mléka:

  • na výrobu použít syrové mléko, které je nutné tepelně ošetřit při teplotě min. 90 oC s výdrží 2-3 minuty, nebo koupené trvanlivé mléko
  • teplotu mléka vytemperovat na 23-30 oC, obsah sáčku vysypat do 1 litru mléka, dobře zamíchat
  • kultivovat (nechat stát bez míchání) při teplotě 23-30 oC (optimum 25 ° C) po dobu 16-20 hodin
  • po ukončení kultivace výrobek uložit na několik hodin do ledničky, čímž se dosáhne jeho optimální konzistence a chuť

Upozornění: Před konzumací kefírového mléka z něj oddělte 2 lžíce, které lze využít k další očkování mléka. Při dodržení hygienických podmínek je možné tímto způsobem dosáhnout několikanásobné přeočkování (5-10 krát). Pak je třeba opět použít originální kulturu, aby bylo zajištěno správné zajištění mikroflóry.

Diskuse 0

Žádné komentáře

Nový komentář

Hodnocení 0

Hodnocení produktu

4.39/5

Přidat

Žádné komentáře

Nový dotaz k produktu

Kontrolný kód

i

Nový komentář

Kontrolný kód

i

Předvolby soukromí
Soubory cookie používáme k vylepšení vaší návštěvy tohoto webu, k analýze jeho výkonu a ke shromažďování údajů o jeho používání. Můžeme k tomu použít nástroje a služby třetích stran a shromážděná data mohou být přenášena partnerům v EU, USA nebo jiných zemích. Kliknutím na „Přijmout všechny soubory cookie“ vyjadřujete svůj souhlas s tímto zpracováním. Níže můžete najít podrobné informace nebo upravit své preference.

Zásady ochrany soukromí

Ukázat podrobnosti
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.
Produkt byl vložen do košíku
Pokračovat v nákupu Objednat